VUMB - Vinter Ultra Mols Bjerge

VUMB 2018

2 DAGES OPLEVELSESLØB

VUMB 2018 - VINTER ULTRA MOLS BJERGE
Velkommen til det nye VUMB koncept - Kamp, Kammeratskab og Camp. Vi ses til VUMB d. 3. - 4. marts 2018

 

HVAD ER VUMB - VINTER ULTRA MOLS BJERGE?
VUMB er et oplevelsesløb over 2 dage i Nationalpark Mols Bjerge, hvor deltagerne på distancerne VUMB SUPER (45+ KM) og VUMB ULTRA (75+ KM) skal overnatte i en kæmpe teltlejr.

Vi har også en distance som hedder VUMB SOLO (20+ KM) som er for løbere der vil udfordres i et løb der kun varer én dag.

Alle teams sendes ud i Nationalpark Mols Bjerge, hvor deltagerne traditionen tro skal kæmpe over høje bakker og op fra dybe dale og dødishuller, inden de modtages med krammere i målområdet søndag.

 

FØLG OS PÅ FACEBOOK - TRYK HER

NYHED - STOR TELTLEJR
Den store nyhed er en stor teltlejr for foden af Mols Bjerge ved kysten af Ebeltoft Vig. Vi inviterer naturen og friluftslivet ind i VUMB. Teltlejren er rejst og klar når deltagerne kommer i mål lørdag eftermiddag og aften ved Bogensholmlejren. Teltlejren samles i et stort område, og vil skabe et nyt fællesskab med mere end 25 store telte og fællesområde til madlavning på egne brændere. Der skal forventes 4-5 teams pr. telt (max. 10 personer pr. telt).

VUMB - OPLEVELSESLØB MED SJOVE AKTIVITETER
Konceptet bag VUMB byder også på overraskelser og aktiviteter der gør VUMB til mere end blot en løbetur. Deltagerne skal også forvente at få mulighed for at teste teamet fysik og mentalt, når vi byder på underholdende indslag i det ellers i forvejen krævende terræn.

TILMELDING: https://www.sportstiming.dk/event/4743

Distancer

VUMB - 3 DISTANCER:

VUMB ULTRA (+75 km) Mix, dame og herre
VUMB SUPER (+45 km) Mix, dame og herre
VUMB SOLO (+20 km) Mix, dame og herre (sololøb søndag).

Alle teams og deltagere skal have erfaring med at navigere efter kort, kompas og GPS, da dette er krævet for at kunne finde alle poster og dermed gennemføre VUMB

Tilmelding er bindende - beløbet refunderes ikke og deltagelsen kan ikke overføres til året efter. Du kan lave ændringer eller overdrage startnr. via Sportstiming.
Deltagelse i VUMB 2018 er på eget ansvar.

Partnere

Nordisk